Saturday, 25 February 2012

Lelaki Cadangan



Naa..tau x, napa sya letak vdeo ni kat entry sya nie ?.Jgn salah faham pulak, sudahlah. .aha. Kalau korang nak tau sya suka btul dngar lgu nie..eheh. Lucu sngt.. Kalau sedh pun sempat juga ktwa kalau dngr lagu nie..ahah. Kira mcm dh jdi kegilaan pulak..ahah. Jgn lupa tgk vdeo ni,oke.. Kalau x rugi habis..ahaha.
Check This OUt !! ❤


Thx for reading,don't forget to like

Friday, 24 February 2012

my new life

Haloo..rsa lma juga x update entry nih..ehe. Emm, sya rsa kn, skrg sya bnyk berubah. Entah lah knpa. Mungkin disebbkan mslh yg terlalu bnyk menimpa sya n family menybbkan sya bersikap lebh matng lagi..ahah. tp perangai still mcm budak2..
Selain itu juga , sya banyak blajar tentang erti hdup..Bnyk kejdian yg berlaku kpd sya..Dan benda yg paling sya takuti dirahsiakan dn sya harap ianya x kan berlaku. First tyme apa yg sya alami saat itu sngt2 menyedihkan dan rsanya saat itu spruh hdup sya sudh pergi..Tp sya cuba berfikiran positif ..Dan sya berhrp sngt2 kalau smua itu hnya lah tangkapan buruk drpd sya..amen. Sya x mahu itu terjdi, kerana sya mash ingin mengtahui apa itu kehdupan. Dari ctu sya telah blajar bertapa pentingnya menghargai kehidupan. Kalau Tuhan  tdak menyedarkan sya dgn cara ini, mungkin sya akan trus menikmati kepuasaan dunia tnpa tujuan. Dan skrg sya sudah sedar. Thank to god !!
Tak lupa juga dgn geng2 sya yg bnyk membantu..Korang sering cta mslh korang dgn sya. Dri cta koranglah sya juga dpt menyelesaikn mslh sendri dn settle kn mslh korang pulak..Hidup sentiasa didatangi oleh mslh..Dlm hdup nie, siapa yg tiada mslh ? sila cmpan dlm hati korang..eheh. Smua ada mslh..jgn mengeluh kalau ada mslh tetapi cuba lah cari cara utk menyelesaikan..Manusia kalau tak da mslh, pasti tdak menghargai hidup..Btul tak?? ahah. Fikir2 kan lah. Pekara yg paling pnting ialah jgn lupa untuk sentiasa berdoa.. kerana kekuatan kita adalah Tuhan. 

Thx for reading,don't forget to like

Saturday, 18 February 2012

Carta Hati by Najwa Latif


Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku..

Aku mulai resah
Hati ku jadi kebah
Saat melihatmu aku rebah..

Tapi hati ini
Kuat menyatakan
Kau kini duduk di Carta Hati

Lalu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Berjanji untuk setia

Sehidup semati kita
Menjanjikan bahagia
Untuk kita berdua selamanya..

Jangan engkau jangan pergi
Jangan tinggal ku sendiri
Jangan tinggalkan carta hati

Kau janjikan bahagia
Ku janji kau tak terluka
Teruslah berada di Carta 
Hati kita..
Ohhh..lalalaa





Thx for reading,don't forget to like

Friday, 10 February 2012

Baby in My world

Allyster 
❤ My neighbour baby 
he so cute. :-)








         Ashlyn      
 ❤ my little cuzen                 



Sepanjang tahun 2011..huh, hdup sya pnuh dgn baby larh..aha..Tahun nie lg lah bnyk..cuma malas jer nk upload picture diaorg nie bnyk..ahah. Yg sya sempt capture dua org ni jer..Yg selebih nyer sabar yer..aha

Thx for reading,don't forget to like

❤ღ This is Me ღ❤

2012
New look for 2012..what do u thing ? Is it oke ? aha..I don't know. 

2011
Totally different from 2012..but my face still same..aha. Huh,I miss my curl hair..aww :'(


Thx for reading,don't forget to like

Friday, 3 February 2012

What Happen To Me

Hye..kalau da entry msti da crta kan?? ahah. yupp btul2..But kali nie story malang beb..Tak lah bpa malang sngt..aha. Faham ke? aku pun x fhm..ehe. Nak tau tak apa terjdi kat sya ..ahah. Smua yg sya buat x menjdi..ADa ke patut..memang stress lah..

FIrstly..sya nak print rangka karangan kat rmh jiran..Eh..eh, tba2 smpai kat sna lain pulak jd nyer..Aduh, sya pa lg..mula lah rsa nk mrh2..tgh 'HOT' katakan..Edit3..x dpt2 juga..Emm, pastu sya balik ke rmh sya buka pulak kt laptop sya..tgk2 dpt juga rangka tu..Then, sya cuba edit balik, mna lah tau ada tersalah ke ape..aha. Skli lg sya pergi rmh jiran..aduh, kasihan jran sya..sya pulak yg menganggu..eheh. Tgk lg, still x brjya..Sya pa lg..Give up sudah..Balik rmh, terpaksa type lg..dh lah kesuntukan msa..hari pun dh lwat mlm..

Huh..nasb dh siap mlm tu,,eheh. Next day pulak , sya ajak kwn sya..nk print rangka tuu kat school..Tgk2 cgu kat pusat akses kta.."cni x dpt print, ink dh habis"..Ahhh?? OMG.. Huh, dh habis dh akal.. :( Hari tu juga cgu da tnya psal rangka karangan..Tp dia trima kalau rangka tu x di print..ehe. Happy nye saya.. Tp cta sya blum habis lagi.. Sya cuba check2 rangka sya..tgk2 salah format pulak a.k.a. kluar tjuk.. Nasb baik kwn sya tgur , kalau x habis kna smesh dgn Cgu BM..Lpas tu terpaksa sya salin balik ..kjar msa lg tu, nk cari cgu.. Syukur lah cpat siap..Sya pa lagi, trus lah hntr kat cgu..suruh dia check..eheh
Pagi td, sya dpt balik rangka sya ..Kebetulan pulak, mood cgu tuu x brpa baik..Toingg..Satu klas kna marah ..Padan Muka Kite Orang.. Ni smua gara2 peribahasa punya pasal..ahah. Kebetulan juga classmate sya kna marah gara2 karangan kluar tajuk..eheh.. Selamat aku..ahah. Tp memang x bpa mood lah kalau dh kna marah..ehe. Emm, karangan sya dh cgu btulkan apa yg x btul..Cuma sya kna tyme balik..huhu..Penat lah..hishh..Slpas nie.., printer cpa pulak jd mangsa.. Awas smua jiran2 ku..Claud dtg menyerbu..ahah.. Ni da lg satu crta..Sblum klas tamat , sempat juga cgu tu buat lawak..ahah. Memang sah dia x dpt marah kmi org.. Sebab kelas kmi lah Kelas yg paling menjengkel kan..ahah. Smpai2 cgu pun ktwa kalau tgk kmi serious..

Thx for reading,don't forget to like