Friday, 24 May 2013

Good News


HYe. .Lma dah tak update blog nie..Sunyi nyer.. Okey2, hari ni sya nak share ngan korang yg sya dah dpat tawaran utk smbung blajar kat Politeknik.. Politeknik kat mna pun sya belum pasti lg. Tapi apa yg pasti sya ditawarkan kursus Pengajian Perniagaan, memang mnat aku dari dulu ni. Akhirnya terjawab smua persoaln yang membingungkan kepala ku ni , HAh! Lega juga dah dpt twaran ni.. Tapi malang skali sya tidak mempunyai pluang untuk melanjutkan pelajaran ke UITM yg sya harap kn.. Kalau korang nak tau, memang susah nak msuk UITM nie, sebab saingan dia sngat tinggi. So, kepada adik2 yg berhasrat nak smbung blajar ke IPTA tu,haa. Akademik dan kokurikulum korang mesti stabil, oke?


Jeng..jeng.jeng..NI la dia twaran nya.. Sya berharap semoga ini adalah pilihan terbaik sya. ;)

Thx for reading,don't forget to like