Friday, 23 March 2012

segmen : Singgah BW By Wan Nashrul


Hye . .korang..Hri  nie sya nk join satu lagi segmen..ahah..Hah, bnyk nyer yer, kira xda kerja lagi ke sya nk buat nie..ehe. Walau apa pun sya tetap nak join juga.. Kalau nk tau sya, juz click kt banner bwh tuu..Jom lah join ramai..=)


Kalau nk tau syarat2 utk join segmen nie, juz klik kat banner tuu, oke..Tht all, bye..

Thx for reading,don't forget to like

Udah Selatan Idup Begulai


Juz want to shre this vdeo...Lyn jer lah yer..ahaha..



Thx for reading,don't forget to like

Be with you =)


Huh, miz my blog..lma btol tak update story..ahah. JoM2. .kumpul ramai2 cni..Sya da satu cta nie..Hahh, berkaitan dgn tajuk entry tu ahh.. My love story bru sja bermula..haha.Funny2 xD.. but it reality ler..Ingt tak entry sya yg lpas2 tuu..pnjang2 sya taip hnya tentang dia..aha. Sya pernah crta kalau dia selalu buat sya kecewa..ahah.. Tapi sekarang , ntah lah apa yg berlaku..He belong to me..I can't believe it, but i need..ahah


Sekarang..huh "speechless" sudh..aha. Tak tau x ckp pa..Sya pernah kehilangan satu peluang dn skli lg sya dibri peluang kdua.. dan sya berjanji x kn mengulangi kesalahn yg dulu..=p. Juz want to say , thx for the love tht u give me.

 

Thx for reading,don't forget to like

Sunday, 18 March 2012

segmen jom main follow-follow


Yeah, hari nie sya join lg satu segmen..eheh.. Juz for fun menang kalah, at least sya dh cuba..eheh. Thnx to Lady sempoy sebab invite sya join segmen dia..=)


Oke..trus pergi jer kat syarat yg Lady Sempoy nk..
Nama sya sebagai blogger ialah Claudeyna Simon. Sya buat blog nie kerana sya teringin sngt nak share story dgn yg lainnya juga dan sbgai untuk menambah follower..=) . Sya mula berbelog dari tahun lpas iaitu pada 6 oktober hingga lah skrg..kira nya blog sya berusia 6 bulan 12 hari lah..

Tag to :
Thyrah Abu Bakar

Sakura Blossom




Thx for reading,don't forget to like

Wednesday, 14 March 2012

Yes, Captain =*)


Yo, all..aha. Naa, hari nie sya nk shre ngan korang crta kesukaan ku skrg nie..ehe. Korean drama, beb. Jgn salah fhm pulak yer, sya x juga tergila gilakan sngt ngan artis korea nie..Juz minat ngan drama n filem mereka org jer.. Kalau bab2 lgu nie slow ckit..aha.

Tgk2 crta nie pulak, makin menjadi jadi hasrat sya nk jd F.A. aka pramugari..huh, bez giller kot..aha. Eh, dpt ker? Bdn kecil + xbpa tinggi..wuaaaaa..bnyk btol halangan..ahah. Tp kalau tgk2 juga kn, jealous nyer..Sya pun teringin juga..Sudah2 Claud jgn nk berangan lagi, SPM pun blum lpas..ahah. Padan muka..eheh

Tgk..cute2 ..aha. For ur information nie bukan FA, nie captain..aha. Cuba cmpan dlm hati cpa x tau perempuan nie..ahah..Of course lah korang tau. Pernah tgk Boys over Flower tak? Fikir2kan lah.



So, jgn lupa tgk2 lah crta nie yer..aha. Confrm cair ..buekk =P..ehe. Oke, that all for tday..Bye everyone..Tc.


Thx for reading,don't forget to like

Sunday, 11 March 2012

"segmen : BLOG FOLLOWER"



Hahh..hari nie sya cuba join segmen "BLOG FOLLOWER" by Aida . Try je mna tau ada nasb ke..ehe. Coz sblum nie blum pernah join mna contest / segmen pun..


link sini (^_^)

Thnx to Sakura Blossom sebab sya tahu pun dari blog dia.
Tag :
http://myminetyrah.blogspot.com/


Thx for reading,don't forget to like

Thursday, 8 March 2012

My Mission

Yeah!! Hari nie sya sannnngggat hapy..ahah KOT? Eheh, bukan nye ape..sbb terlalu bangga dgn dri sendri..tp x baik juga kn..aha. Satu pekara yang sangat mustahil dlm hdup sya..Sya dpt lulus juga utk subjek science sya..hoHo. Hapy nyer but for awhile.Smiley. Lulus tu x lah smua, cuma subjek chem n bio jer klau yg addmath n physic kna ltak bnyk effort lg..ehe. Tak sangka pulak dpt score..ingt kn x dpt. <rsa dri bodoh ler> tp nasb baik dpt.
Nie meningkatkan lagi smngat sya utk terus brusaha..yeah!! x sia2 sya luangkn bnyk msa utk study.Walaupun nie bru permulaan tp sya akn membuat pengakhiran yg bermakna dlm hdup sya.Amen..GO ClauD..!! I will Never Give UP ..tu lah yg slalu sya jd kn semangat supya sya trus berusaha. I hope that my SPM result will be better..yeah..dancing smiley courtesy of www.freesmileys.org

Thx for reading,don't forget to like