Saturday, 22 December 2012

Novel Ombak Rindu



Yuhuu! hihi~ wahh,gedik nyer..YEa2, crta2 psal novel yg ku tunggu2 selama ini, akhirnya sya dapat juga..lega nyer. LAma dh saya cari tp tak jumpa2 kat area sya sini la..Akhirnya kazen sya cadangkn untuk membuat tempahan kat internet.. Sya apa lagi, tak mau tunggu lma-lama tau,trus sya order. Hm~ pasal harga nyer agak bpatutan juga la, tak la mahal sngat. Kalau ada yang belum dpt atau beli novel tu lagi boleh la tgk2 facebook nie ar ( Al-Qawwiy Rental Book ) . .Kalau tak tau tnya-tnya la, jangan malu-malu. Orang kata kalau malu sesat jalan..aha xD.

Kesimpulan yg sya dpt buat drpd novel nie ialah sngat lain drpd filem yg dilakonkn..Banyak perbezaan watak dan perjalanan crta yg sngat pnjang.. So, jangan lupa baca, oke. BYe =)

Thx for reading,don't forget to like

Monday, 17 December 2012

MeMories

HelLo!! Jumpa lg entry sya kli nie..Lma dh sya tinggal kan blog nie..Kesian nyer. Sekarang sya datang balik nak jenguk-jenguk blog nie,oke ke tak?. :)  Oke-oke, sya tak nak cerita panjang lebar lgi, sya nak trus kat point entry nie..

Memories? Hmm~ apa yang korang akan fikirkn? Yea, kalau sya tentulah knangan antara sya dan dia..Bukannya nak blagak ke apa,tp tak salahkan kalau sya kongsikan bersama. ;). Hari tu sya sdang kemas-kemaskan bku skolah sya, nak update rak buku katakn.. Bukannya apa, buku dh melambak dh kat dlm almari tu, lgi pn nxt year tak sekolah lagi dh..WiiI !. Sedang sibuk-sibuk kemas kan almari tu, tiba-tiba pla terjumpa brg-brg yg DIA kasih kat sya time dulu-dulu tu. Jadi mula la mengelamun tu..aha xD. Sambil-sambil tu smpat jga la ambil gmbr tu..ehe. 


NIe first present yg Dia bgi dulu mula-mula kmi dua couple, Ingtkan berani sngt, Rupa-rupanya Dia letak kat atas meja jer..HIHi


All the gifts tht He gave me. HUh, so many and I'm feel guilty..=/

Tak dapat nak ambil smua gmbr, jadi sya ambil smua skli la dlm satu.. ALL IN ONE katakn..Tapi yg paling sya suka ialah tedy tu la.. I call it Tedy.. "mncal2" ..aha xD


Thx for reading,don't forget to like