Saturday, 21 June 2014

Miss LONELY

Hidup ,,hidup oh kehidupan. Ada kalanya kita happy ada masa juga kta sedih. Utk saat ini hidup saya trsa sangat sunyi, trasa boring. Saya patut buat apa lagi? Entahlah apa yg harus saya katakan disini dan perlukah say luahkn disini? 
Sejak kebelakangan ni , saya trasa dilupakan oleh si dia. Trguris rasa hati dibuat bgitu. Kadang2 rsa trsangatlah marah, tp tak sampai hati pula sebab risau, nanti2 dipersalahkan juga. Should I be silent wt this? Please try to understand what I feel. Please listen to wht I want to say. Please give urself a time to knw wht people around u feel. I don't blame u, let u knw all of it HErE. TQ. ;)

Thx for reading,don't forget to like

Wednesday, 5 February 2014

UpDate StatUsKu


OH MY GOD! LAma sangat dah tak update blog ni. Biasa la, kat tmpt I stdy tu bukan nya ada tmpt utk on9 pn. . Ada memang la ada,  sna a cyber cafe & wifi pn ada. Tapi kalau nak tunggu wifi jalan sndiri pergi bilik, tak kan sampai punya. So, sya ambil kputusan utk meninggalkan blog ini utk sementara waktu jer,.

Hah, ni sya dh kmbali ni utk update status kat sini la, kesian juga sya tgok blog sya ni kesepian. hehe. Kalau nak dicerita crta kan. Memang banyak la crta sya ni. Tp lain kali jer la update sni. So far, kehidupan sya sekarang btambah baik lah.. Kalau dulu ada jer masalah dgn yg tersyg, Tp sekarang dh memahami satu sama lain jadi keadaan btambah baik. 

Berkaitan dngan khidupan di IPT, sya sngat bersyukur kerana sya tlah memilih bidang yg tpat dlm kehidupan sya. Sekarang ni saya berada di Sem 2. Kputusan exam Sem1 sangat memuaskan, dan mendapat gelaran DEKAN kerana memperolehi pointer di atas 3.5. 

Thx for reading,don't forget to like