Wednesday, 5 February 2014

UpDate StatUsKu


OH MY GOD! LAma sangat dah tak update blog ni. Biasa la, kat tmpt I stdy tu bukan nya ada tmpt utk on9 pn. . Ada memang la ada,  sna a cyber cafe & wifi pn ada. Tapi kalau nak tunggu wifi jalan sndiri pergi bilik, tak kan sampai punya. So, sya ambil kputusan utk meninggalkan blog ini utk sementara waktu jer,.

Hah, ni sya dh kmbali ni utk update status kat sini la, kesian juga sya tgok blog sya ni kesepian. hehe. Kalau nak dicerita crta kan. Memang banyak la crta sya ni. Tp lain kali jer la update sni. So far, kehidupan sya sekarang btambah baik lah.. Kalau dulu ada jer masalah dgn yg tersyg, Tp sekarang dh memahami satu sama lain jadi keadaan btambah baik. 

Berkaitan dngan khidupan di IPT, sya sngat bersyukur kerana sya tlah memilih bidang yg tpat dlm kehidupan sya. Sekarang ni saya berada di Sem 2. Kputusan exam Sem1 sangat memuaskan, dan mendapat gelaran DEKAN kerana memperolehi pointer di atas 3.5. 

Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment