Tuesday, 26 June 2012

Between You ♥ n Me

Selamat petang kpd anda semua. Tgk2, petang nie sya dah ada mode pulak nak update blog sya nie ah..ehe. Baiklah, sebelum sya kongsikn kisah hdup sya kpd anda smua jom la lyan lagu nie sambil-sambil baca entry sya nie yer..


Emm, nak mula dari mana yer? ehe. Oke lah, sya akan ceritakn permulaan yg berlaku setelah dia berjaya tackle sya..aha. Hurm, first dia dtg jumpa sya..aha, dia masih malu laa. Waktu tu dia nak pinjam nota drpd sya..haha, belum smpat sya ckp dia dh pergi..Nak buat cm mna lgi org dh malukan..ehe. Tapi waktu tu sya buat cool jer, takut dia tambah malu pulak..Sya ada nasiht kn dia spya jgn malu ngan sya. Keesokkn harinya dia mula dgn langkah berani..Waa, berani nyer!! Tapi sekarang terbalik pulak.. Sya yg jadi pemalu sbb dia dh mula nakal dh..ehe. Tp dia adalh lelaki yg baik juga.ehe. . Em, sya baru teringat . Ada satu lagi  crta. Ini masa dia ingin berjumpa ngan sya untuk membritahu satu hal yg sangat penting antara saya dan dia.. Dia beritahu sya kalau dia dgn tanpa sengja meminta nota sya tp. .ada mksud lain sbnarnya. Mula-mula sya tak kisah sngat sehinggalah dia sendiri yg brtahu.. Hehe. . Permula cinta yg sangat melucukan.. =D


Sekarang semuanya dh okey, malu can be controlled..aha. Dan sya sangat mengenali dia sewaktu musim cuti pertengahan dahulu. Sya banyak belajar mengenai dia, dan sya baru tersdar bhwa sya sngt menyayangi dia, walaupn pada mulanya saya tidak begitu mempunyai hrapan yg tinggi "( yea ..sya mengaku )". .Tapi sekarang sya sdar.. He only for me.ehe. God Bless Us =)





Thx for reading,don't forget to like

Saturday, 23 June 2012

Kesalahan Yang Harus Dibetulkan

JUz straight to the point..ehe..Gud monink,afternoon n nite to my readers n blogwalking..ehe. Waa, nampak tak tajuk tu..Em, sya buat salah ke? Tak apa la, kta tgk crta apa yang nak sya kongsi kn, bolh? Kalau korang nak tau, sya da seorang kwn baik yang dulu slalu bersama dgn sya tak kira dimana pn sya berada tp kini tak serapat dulu.. Antara sya dan dia mula renggang swaktu kmi beralih ke form 4. Tp sekarang. .I see it !! 

Akhirnya sya jumpa sahabat sejati sya semula. Firstly I want to thz to my God, He always heard my pray =). Mybe selama nie sya banyak kehilangan kwn sya especially 'dia' tp skrang dia bnyk berubah. Em. .bolh dikatakn tiada keraguan lagi dlam hdup sya.."she totally change". Kalau dulu ungkin dia terikut2 dgn perangai org lain tp sekarang dia sedar dari segala2 nya. Btw, thz to my love "he knw who I mean". .haha. Dia banyak memahami sya dan tak pernah membiarkn sya bersendirian..Walaupn dulu sya bnyk "berckp " psal dia dulu..hehe.. Tp setelah sya kenal dia, em..dia sangat memahami sya..Thz to him.ehe


Thx for reading,don't forget to like

Sunday, 3 June 2012

Filem Aku tak Bodoh

Hye..apa khabar dan selamat pagi, petang dan mlm kpd smua2 yg tengah membaca dan singgah kat blog sya nie. =) Oke, korang nampak tak tajuk entry sya tu. Agak-agak nya macam pernah dengar jer..Yup, memang pernah pun. Nie filem melayu punya buatan Malaysia..haha. Kalau korang nak tahu kn, sya baru jer tgk filem nie hari ini..Selama ni langsung tak da minat..


Kalau korang nak tahu, cerita nie banyak pengajarannya. Filem nie psal kehidupan kita pda zaman nie lar. Kalau dihayati baik-baik banyak kisah sedih yang berlaku.. Antaranya, kisah seorang ank yg diabaikn hanya kerana ibu bapa sibuk mencari harta. Kesian juga tgk nasb mereka org. Sya rasa pekara ini lah yang banyak berlaku kepada ank2 zaman ini. Kalau nak tahu ceritanya dengan lebih lanjut lgi, lyan la crta tu..eheh  =)

Thx for reading,don't forget to like