Tuesday, 26 June 2012

Between You ♥ n Me

Selamat petang kpd anda semua. Tgk2, petang nie sya dah ada mode pulak nak update blog sya nie ah..ehe. Baiklah, sebelum sya kongsikn kisah hdup sya kpd anda smua jom la lyan lagu nie sambil-sambil baca entry sya nie yer..


Emm, nak mula dari mana yer? ehe. Oke lah, sya akan ceritakn permulaan yg berlaku setelah dia berjaya tackle sya..aha. Hurm, first dia dtg jumpa sya..aha, dia masih malu laa. Waktu tu dia nak pinjam nota drpd sya..haha, belum smpat sya ckp dia dh pergi..Nak buat cm mna lgi org dh malukan..ehe. Tapi waktu tu sya buat cool jer, takut dia tambah malu pulak..Sya ada nasiht kn dia spya jgn malu ngan sya. Keesokkn harinya dia mula dgn langkah berani..Waa, berani nyer!! Tapi sekarang terbalik pulak.. Sya yg jadi pemalu sbb dia dh mula nakal dh..ehe. Tp dia adalh lelaki yg baik juga.ehe. . Em, sya baru teringat . Ada satu lagi  crta. Ini masa dia ingin berjumpa ngan sya untuk membritahu satu hal yg sangat penting antara saya dan dia.. Dia beritahu sya kalau dia dgn tanpa sengja meminta nota sya tp. .ada mksud lain sbnarnya. Mula-mula sya tak kisah sngat sehinggalah dia sendiri yg brtahu.. Hehe. . Permula cinta yg sangat melucukan.. =D


Sekarang semuanya dh okey, malu can be controlled..aha. Dan sya sangat mengenali dia sewaktu musim cuti pertengahan dahulu. Sya banyak belajar mengenai dia, dan sya baru tersdar bhwa sya sngt menyayangi dia, walaupn pada mulanya saya tidak begitu mempunyai hrapan yg tinggi "( yea ..sya mengaku )". .Tapi sekarang sya sdar.. He only for me.ehe. God Bless Us =)





Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment