Wednesday, 15 August 2012

It from him

SElamat pagi, petang dan malam kepada semua blogger yg ada di luar sna, yang sedang sibuk menyibuk membca entry terbaru sya nie. .haha,sory..=) Lma btol la dah tak update blog nie, biasa la busy dengan homework dn study sebab tak lama lagi SPM..Agak nervous pun ada..hehe

Oke la..saya tak nak cerita panjang lebar nie. Jom kita berblik kpd tajuk entry yg tdi..Sebenarnya, sya ada sesuatu yng nak bgtau..lma dh..p bru sekarang da msa nak bgtau. Jom tgk kat bwah nie ..^.^v


Apa pndapat korang? cute tak? hehe..yea, sememang bgi sya. Dia bgi nie msa tu dh dua bln kmi couple..haha. So sweet xP..kbtulan juga hari yg ke lima bulan..Waa, pandai juga sya nak update entry nie tepat pada msa nya..hehe.

Okey la korang, nie saja utk entry sya kali nie. Apa-apa pn, bergembira la mmbcanya =) dan jgn lupa klik 'like' ..Byee



Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment