Friday, 25 May 2012

Wanna cover this song

 

Hye, I'm back..huhu. Waa, lma btol la x jnguk2 blog nie..hehe..Hari nie sya nk shre satu lagu. ehe. Korang xkn fhm punya, sbb sya jer yg fhm..aha. 


Rsa2 nya sya nak cover lgu nie la..chord guitar dh dpt...cma nk petik tu yg sush nyer..haha.. Emm, xpa la sya akn cuba yg terbaik..hehe. Jom lyn lgu nie.ehe


Thx for reading,don't forget to like

Tuesday, 15 May 2012

Tip untuk menjadi pasangan yang baik

haloo, wlcome to my blog wt my new entry..haha. Hye, selamat malam, selamat pagi dan selamat petang kpd anda..aha. Korang apa crta skrg ? Follower- follower sya ada jenguk blog nie ker? ahah.. Tnya jer, jgn marah.

Okey, hari nie admin Claud (saya la tu) nak shre2 dgn korang mcm mna nak jdi seorang pasangan a.k.a "kekasih" yg baik. Sya kongsi2 kn nie bukan utk ngegeh2 yer, cma memang ikhlas sangat nak bgtau korang. Jadi, kalau nak baca, baca jer la sebab sya dh bagi kebenaran..aha.


Antaranya ialah seperti berikut : :-D
  1. Pekara pertama yg harus dilakukan ialah saling memahami antara satu sama lain utkmemulakan suatu  hubungan yg harmoni.
  2. Sebagai seorang kekasih, hendaklah menjadi pendengar yang setia dan bukan nya main lantak dia orang jer..ehe
  3. Jgn sesekali mengongkong kehidupan mereka. Kalau mereka salah, tegur la dgn baik..Sya yakin mereka akn cair punya kerana kalau mereka benar2 salah, mereka sendiri yg akan sedar
  4. Setiap pasangan perlulah saling bertolank ansur iaitu memberi ruang bagi setiap individu utk menjalankn aktiviti mereka masing2 kerana kalau sentiasa bersama, xkan ada prasaan 'rindu' tu..ehe
  5. Dlm2 bercintan cintun tu, sesorang haruslah pandai membuat lawak supaya suasana menjadi ceria 
  6. Emm, sebelum itu..jgn lupa mantain 'cool' dengan kekasih korang yer..
 
    So far, itu saja yg boleh sya kongsi kn. .Walaupn sedikit tapi makna nya sngat banyak. So, gud luck utk korang yg ingin mencuba. Kalau yg tidak mahu itu, terima kasih kerana sudi membaca, ehe,

    # No.3 selalu sya amalkn..ehe .shhsh.. =P

    Thx for reading,don't forget to like

    Saturday, 12 May 2012

    Special Date 12/5

    Waaa, special date n day for me tday..aha. Hari nie sya celebrate hari jadi sya wt my mom..sempena hari ibu sox..Tak salah kn kalau digbungkn skli..ehe. Mula2, tak terfikir juga nak buat benda nie..Tba2 ja nk buat..ehe. Syukur la smua nya berjln dgn lancar..Thz god..u bless my day. =). Love my mom n my family..n the one I love.

    I got this for my bufday..ehe " blueberry cheese cake"..haha.. Sedapp nye..dpt mkn cheese cake..aha, jgn jlez yer..

    haha, tdi pn terlnjur bli cheese cake juga..Mcm menmbzir jer..ehe. tak pa2, bnyk org mkn nanti

    Claudenna make a wish..ahah =)..


    Thx for reading,don't forget to like