Monday, 17 December 2012

MeMories

HelLo!! Jumpa lg entry sya kli nie..Lma dh sya tinggal kan blog nie..Kesian nyer. Sekarang sya datang balik nak jenguk-jenguk blog nie,oke ke tak?. :)  Oke-oke, sya tak nak cerita panjang lebar lgi, sya nak trus kat point entry nie..

Memories? Hmm~ apa yang korang akan fikirkn? Yea, kalau sya tentulah knangan antara sya dan dia..Bukannya nak blagak ke apa,tp tak salahkan kalau sya kongsikan bersama. ;). Hari tu sya sdang kemas-kemaskan bku skolah sya, nak update rak buku katakn.. Bukannya apa, buku dh melambak dh kat dlm almari tu, lgi pn nxt year tak sekolah lagi dh..WiiI !. Sedang sibuk-sibuk kemas kan almari tu, tiba-tiba pla terjumpa brg-brg yg DIA kasih kat sya time dulu-dulu tu. Jadi mula la mengelamun tu..aha xD. Sambil-sambil tu smpat jga la ambil gmbr tu..ehe. 


NIe first present yg Dia bgi dulu mula-mula kmi dua couple, Ingtkan berani sngt, Rupa-rupanya Dia letak kat atas meja jer..HIHi


All the gifts tht He gave me. HUh, so many and I'm feel guilty..=/

Tak dapat nak ambil smua gmbr, jadi sya ambil smua skli la dlm satu.. ALL IN ONE katakn..Tapi yg paling sya suka ialah tedy tu la.. I call it Tedy.. "mncal2" ..aha xD


Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment