Friday, 3 February 2012

What Happen To Me

Hye..kalau da entry msti da crta kan?? ahah. yupp btul2..But kali nie story malang beb..Tak lah bpa malang sngt..aha. Faham ke? aku pun x fhm..ehe. Nak tau tak apa terjdi kat sya ..ahah. Smua yg sya buat x menjdi..ADa ke patut..memang stress lah..

FIrstly..sya nak print rangka karangan kat rmh jiran..Eh..eh, tba2 smpai kat sna lain pulak jd nyer..Aduh, sya pa lg..mula lah rsa nk mrh2..tgh 'HOT' katakan..Edit3..x dpt2 juga..Emm, pastu sya balik ke rmh sya buka pulak kt laptop sya..tgk2 dpt juga rangka tu..Then, sya cuba edit balik, mna lah tau ada tersalah ke ape..aha. Skli lg sya pergi rmh jiran..aduh, kasihan jran sya..sya pulak yg menganggu..eheh. Tgk lg, still x brjya..Sya pa lg..Give up sudah..Balik rmh, terpaksa type lg..dh lah kesuntukan msa..hari pun dh lwat mlm..

Huh..nasb dh siap mlm tu,,eheh. Next day pulak , sya ajak kwn sya..nk print rangka tuu kat school..Tgk2 cgu kat pusat akses kta.."cni x dpt print, ink dh habis"..Ahhh?? OMG.. Huh, dh habis dh akal.. :( Hari tu juga cgu da tnya psal rangka karangan..Tp dia trima kalau rangka tu x di print..ehe. Happy nye saya.. Tp cta sya blum habis lagi.. Sya cuba check2 rangka sya..tgk2 salah format pulak a.k.a. kluar tjuk.. Nasb baik kwn sya tgur , kalau x habis kna smesh dgn Cgu BM..Lpas tu terpaksa sya salin balik ..kjar msa lg tu, nk cari cgu.. Syukur lah cpat siap..Sya pa lagi, trus lah hntr kat cgu..suruh dia check..eheh
Pagi td, sya dpt balik rangka sya ..Kebetulan pulak, mood cgu tuu x brpa baik..Toingg..Satu klas kna marah ..Padan Muka Kite Orang.. Ni smua gara2 peribahasa punya pasal..ahah. Kebetulan juga classmate sya kna marah gara2 karangan kluar tajuk..eheh.. Selamat aku..ahah. Tp memang x bpa mood lah kalau dh kna marah..ehe. Emm, karangan sya dh cgu btulkan apa yg x btul..Cuma sya kna tyme balik..huhu..Penat lah..hishh..Slpas nie.., printer cpa pulak jd mangsa.. Awas smua jiran2 ku..Claud dtg menyerbu..ahah.. Ni da lg satu crta..Sblum klas tamat , sempat juga cgu tu buat lawak..ahah. Memang sah dia x dpt marah kmi org.. Sebab kelas kmi lah Kelas yg paling menjengkel kan..ahah. Smpai2 cgu pun ktwa kalau tgk kmi serious..

Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment