Monday, 30 April 2012

"Aram Begau" anjuran SK Sg.Tisang

Hye, hari nie nk shre ngan korang pict tyme sya join majlis "aram begau" hari tu..ehe. Punya la bzy sngt tyme tu, ada juga situasi yg geram dibuatnya.. Nak stdy pn xdpt..tp apa2 pun sya sndri yg mengambil keputusan jd sya sndri lah yg sptutnya menanggung risiko nya..Btul tak? aha..

Oke2, sblum tu. .sya nak bgtau acara apa yg sya sertai waktu tu.. pertma skli tentu la sya join tarian. Tgk muka nie, ratu tari btol (tradisional) ..aha. Kat mna2 pn sllu ja da event tuk buat show, syukur lah..ehe


ahah, nie la ahli kumpulan sya yg ikut tarian poco2..raget btol, klau xda mrka confirm x jd..Memang sma kpla btol + sma2 nakal..ehe


nie pulak gmbr wktu sya join tarian tradisional..ehe. yg dua org dr tepi tu jiran2 sya..Memang cool la dia org..aha


nie pulak muka slpas buat persembahan..ahah..Muka hapy, sbb rsa lega sudh..ehe


Nie msa sya trima hadiah sbb dpt no.3..ehe. syukur lah wlpun kputusan x brpa adil ktakn..ehe


Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment