Saturday, 14 April 2012

Sharing Is Caring

Hye korang..Rndu btol la lma x update entry terbru cm dulu2..Sekarang sya kembali lg dgn semangat berblog yg tinggi..aha.ToiiiGG..<eh, jatuh pulak sbb terlalu tinggi..ehe>. Eh korang, korang da dengar x crta kebelakangan nie..Tentang kjadian alam laa..ah, tau2 ?? Okey2, hari nie sya nak share ckit la vdeo psal kejadian gempa bumi kat Indonesia hari tu yg hampir nak menyebabkan Tsunami..Isshh, ngeri nyer. Apa2 pun jom lyn vdeo bwh nie..


Kalau da msa, tgk2 lah vdeo tu yer. Sambil2 jln2 cari maklumat tentang sains, tba pulak terjumpa vdeo ni. Tak salah juga la kn kalau kta kongsi bersama.. =)

Eh, skjap..sblum sya berhenti disini, jgn lupa pulak click "like" kat fan page nie Kelab Sains Dan Matematik Smk Bandar Bintulu


Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment