Monday, 21 November 2011

hiGh heels..




Cerita sje high heels confrm smua org tau..kalau tak tau,biar sya explain kan.Oke,High heel boleh dikenali sebagai Kasut tumit tinggi dalam bahasa melayu..Cuba kalau kmu orang jalan2 kat mall ke,pergi dinner ke ..tgk je apa yang ladies2 pakai untuk jalan..Kalau korang tengok mereka pakai kasut yang tinggi tuu..Itulah kasut tumit tinggi/high heels..hahhhahaha :D. Oke lah sya mau shre2 nie pasal kasut tumit tinggi nie..yang mana bolh menjadi favourite korang termasuk sya juga..haha
Hah,apa macam dgn kasut nie??oke ke?? Bagi syakan kasut nie memang cantik tp terlalu tinggi lah pulak..cuba lah jalan2 pergi market,confirm tergelincir..haha. BTw,kasut nie memang cantik lah.
This is the second choice..EEmmm,nampak cantik dan WooWWW..it so Amazing..cantik,sebab transparent.Memang lain daripada yg lain.
Hah..cuba korang tgk nie..cantik kan style dia.. Memang bnyk dh artis pakai cm nie skrg..
Wow..the red one..haha. style cukup menarik..I think this is my favourite..hehe. Cute kan?? haha
nah!! cuba korang tengok nie..kasut nie lagi lah unik..Kasut pun boleh jadi tumit tinggi kan..Nie untuk para athelit..oke nie.sesuai sangat untuk sukan. Tp hati2 lah pulak,takut tyme mau lari diketawakan pulak sebab pakai high heel tyme sukan..haha :D

Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment