Saturday, 5 November 2011

Perjalanan Miri- Bintulu..Bintulu - Miri..

Ehmm..penat btul lar sya hari nie..Bukan nye apa,sebab semalam sya pergi Miri dgn family..
Boleh dikatakan tiada masa untuk berehat apabila tiba diMiri..tp tak lama sje..hari ini sya dah balik lagi..
Tak de lar sya jalan2 kat Miri..kmi terpaksa balik2 cepat sebab ddy sya kerja..Td kmi sekeluarga hanya
sempat pergi parkson je utk bli barang..Boring juga lah,sebab barang2 kat ctu bukan nye murah sangat.
Kalau x de duit lebih baik jangan pergi,buat malu je...hehe. Soe kalau ada terasa yer..hehe. Lebih kurang
lar dgn sya..haha :D
Oklah sya ceritakan mcm mna perjalana sya pergi Miri semalam..kmi bertolak dari Bintulu kira2 pkul 4 p.m
dan tiba kat Miri pkul 8 p.m..huh,mcm jauh jer kan?? Sya pun pelik juga, sebab perjalanan ke Miri x sampai..
Nak katakan ddy sya drive slow x lar juga..Sma juga tyme balik ke Bintulu..Jauh btul rsa nye..
Hisshh..tapi perjalan kali ini memang memenatkan..bukan nye apa, sampai kat Miri waktu malam. Lepas tuu
pagi pulak pergi jalan2..dan petang balik g Btu..huh..memang memenatkan. Nak tak nak pun terpaksa juga
balik,walaupun hati berat meninggalkan miri dalam waktu yang singkat.. To my frens..soe lar geng x dpt beli
ole2 dari miri utk korang..sebab sya tergesa2..hehe. Peace oke !! xD

Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment