Saturday, 14 January 2012

Doktor Cinta

Hehe..korang jgn ktwa pulak tgk tjuk entry sya tu..Bukan nya apa..hri nie bnyk btul kwn2 sya shre ngan sya mslh cinta dia orang..haha..Sya pa lagi, mesti lah jd pendengar setia..dan membri nasihat..haha. Apa mcm?? kan "Doktor Cinta nma nyer tu.haha.Mcm2 crta dia org..ishh3,mcm sya juga ikut skli..haha..Btw,juz be cool lah fwens,jgn terlalu tension dgn cinta...Tp kalau di fikir2 pandai juga sya advice org kan..Tp kat blkang dri sendri yg merana..haha..Juz apa yg ptut sya tolong lah..lebih dari tuu, sya x dpt buat apa2 sbb bukan nye sya pernah bercouple pun..Klau fall in luv ngan someone tuu pernah lah tp lyn dri jer..haha. Oke lah tat all about today..Bye

Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment