Monday, 23 January 2012

Saat Mataku diButakan oleh Cinta Palsu

Hye korang..weii,sya dtg nie mau conteng lagi..ahah. At a same day lagi tuu..ahaha..Oke , hari nie sya mau shre ngan korang story2 sya dulu..ooo~ahaha.. About what ?? ahah.. Baca jer lah yer..eheh.Sya sebnarnya mau shre crta pasal kehdupan sya first2 sya ada perasaan cinta..ahah :p "cinta monyet".. Kjdian nie 2 thn dh berlalu. Sya pernah fall in luv wf someone..huhu, entah lah nape sya suka sngt dgn dia tyme tu..ehe

Nak kata dia baik x juga baik ..bueekk..biasa2 jer tu..ahah. Biasa lah dh nma nyer fall in love smua nye indah..Pada suatu hari ntah lah apa mimpi sya,apa juga mimpi dia..tba2 sja dia msj sya,..aha. Sya pa lagi hapy lah..ahah..Huh, terharu sngt waktu dia caring kat sya..aha..Tnpa diduga,suatu hari dia forward msj ngan sya kalau dia nk jd couple sya..aha.. Sya pa lagi..mula lah rsa berdebar2 , nk trima or tak. Kalau x, sya suka dia,klau trima lain crta lah pulak..Haha. So, sya minta waktu kat dia..Waktu berlalu, hari pun berlalu..Bulan apa lagi ..berlalu lah juga..Tgk2 dh 3 bln, sya blum juga bg jwpan kat dia..haha PADAN MUKA KAU !!

Tba2 suatu kjadian yg memang tdak sya ingini..Dia tba2 cemburu tanpa sebab,marah..huh. buekk. ADA KU KISAH..hUH, x sangka juga sya dia buat sya cm tu..Dia kutuk lagi sya..huhu :'(.. Sakit btul hati masa tu..tmbh dgn kecewa..arghh..Sya rsa mybe nie dia dh rancangkan dri awal lgi S**L punya laky..ehe. So, dari ctu terserlah lah sifat sebnar dia..Dan lma kelamaan akhirnya sya pun tersedar tentang keburukan dia..Syukur lah ..Tuhan menyedarkan sya..eheh.. Bermula dri ctu heboh stu klas yg dia kta kmi dua dh 'break'..Weii,break apa ke benda, couple pun x pernah..Prasan btul lah..ahah.

So,the ending of story about me n him..Smua crta psal dia dh sya bkar..ahah.Smua wajah dia telah sya lempar kat Laut China Selatan..ahah. Lega sudah..Then, bermula lah kisah bru sya dgn crta yg hapy ..Sambil mengingati kisah sya dgn dia smbil ktwa tnpa tangisan..ahah. Mybe dulu sngt susah trima hakikat tp skrg sya dh hapy lorh..Don't u ever look at me again !! There is no chance for u anymore.. 
# Dari kisah nie, bnyk pengajaran yg sya dpt..sebaik baik nya skrg sya cuba mengelakkan dri drpd mnrima perktaan 'do u want to be my couple' dr org yg sya suka..bcoz it too hurt.. :( 

Bukan nye suka2 x nak trima korang..ehhe. Terlbih sudah..aha.. OKe lah , tu jer untuk hri nie..Lain kali story lagi..ahah. 


Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment