Sunday, 1 January 2012

New Year , New Life

Hye,korang..cm mna dgn smbutan tahun baru korang? Meriah tak? Cpa yg main bunga api? Haha..Bnyk tnya lah pulak..eheh.Sebelum tu,sya mau mengucapkan Selamat Tahun Baru kat korang..soe kalau lewat wish,sbb tahun baru mesti lah bzy ckit dgn family..eheh.Okey lah,kalau org lain sibuk2 nak update entry psal tahun baru,sya apa lagi mesti lar mau sibuk juga..ehhe.Sebab bg seorang blogger moment nie lah yg terpenting buat mrka..untuk sharing ngan korang, Btul tak? I hpe soo yer..Malam td 2011 sudah pun melabuhkan tirai nya dan kta smua lah saksi nyer..Walaupun bnyk kenangan manis dan pahit kta sepatutnya myimpan kenangan tersebut dan bukan nya utk disesali..Bg yg bnyk kenangan pahit tu..lupakan sja lah dan kalau bolh saling memaafkan larh,katakan..eheh..
Tahun 2011 sudah pun berakhir dan sekarang kta pula mengalu alukan kemunculan tahun baru 2012..Okey,mybe bnyk drpd korang yg menanam azam utk tahun nie..apa2 pun sya harap azam korang tercapai yer..Bagi sya ,tahun nie adalah tahun terpenting utk sya kerana sya akan menduduki peperiksaan SPM..Bunyi nya sngat menyeramkan..eheh.Dan juga sya menanm azam untuk m'dpt 5A dlm SPm thun nie..Sya tak mau pulak tanam azam nak dpt 9A tkut kecwa nanti..tp walau apa pun..sya akan tetap berjuang..Dan ini lah janji sya pd dri sya,sblum menjanjikan kpd fmily sya..Doa2 kan lah sya yer..Amen.Untuk diri sya,sya ada advice ckit 'no love,no byfren,no dating,juz studying',,haha. It so funny..xD
For the last tyme,juz want to say hapy new year,wish u all luck n may god bless ur nw year..:D Let we say "WeLcOme tO 2012"
Bye guys..that all about toDay..;D

Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment