Friday, 30 December 2011

My Lucky Star

Hye...korang tau x apa yg kat gmbr tuu??haha..tu lah bintang..eheh. BUkan nye bintang yg kat langit tu yer,korang jgn salah fhm pulak..nie bintang buatan sendiri..haha..Apa macam cantik x??eheh. Tak sangka pulak sya dpt buat..sya ingat susah rupe nyer senang jer..ehee. Ni lah aktiviti yg sya buat semalam sampai lah hri nie dan keputusan nyer sya dpt buat semua..haha.Sya buat dlm msa dua hari jer tau..Sikit sebnyk dpt juga buang boring sambil2 melepaskan stress..It colourful..so beautiful and I luv it..eheh



Nah, nie die gmbr dari jarak dkat..ehe.OKey juga kan x lah teruk sngat..haha..Sambil2 buat sempat juga buat hajat..haha. Apalah sya nie,mcm budak2 lah pulak..hehe..tp sya x tulis kat dlm kertas tuu,juz wish kat hati jer larh..eheh. X de lah, sya buat hajat tu main2 jer,sje2 for fun katakan..dpt juga hilang kan boring..ehehe XD.Emm,okey lah guys that all for today..Nanti kalau ada crta mnarik sya shre lagi..OKeY guys,BYe2..May God Bless U All n take care :D

Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment