Thursday, 29 December 2011

"AKU" Cengeng ??

Hye guys.. mau crta nie psal keCengengan aku nie..semakin menjadi2 lah..Cengeng a.k.a suka menangis..hehe..Entahlah napa lah aku nie,asyik ,mau jatuh jak air mata kalau lagi dlm emosi..Kalau korang mau tau,x kira dlm keadaan apa skli pun pasti air mata jatuh..ada juga air mta aku x sempat jatuh..sebab aku thn jer 'cover line' katakan..haha.KOrang jgn salah fhm pula ngan sya,ok..Sya nie bukan jenis org yg suka nangis sebarangan..sya akan menangis kalau sesuatu yg terjadi itu sgnt menyentuh perasaan sya. Memang rmai org yg sangka sya nie lemah,tp sya tau siapa diri sya..Hanya dgn menangis lah sya dpt meluahkan segala2 nya yg terpndam dlm hati sya nie..Waktu sya sendirian,memang susah jugak mau cari kwn mau shre..eheh.Sebab tu lah kalau mslh tuu berat sngat kat sya conform sya nangis dulu,biar lega..Kalau sya nangis tolong jgn tnya sya ,ok..Sebab soalan korang sik kna layan punya..haha.Tp kalau org yg x fhm kita tuu confrm dia org kata 'cengeng'..btw,it okay lah,watever..itu smua x penting sebab itu ,menunjukkan kita ada "feeling'..eheh.Lebih2 pulak sya nie.Terbaru nie ,huh~ bnyk btul mslah..lebih2 lg nie mslh berkaitan dgn family..Kalau terkenang jer pasti air mata jatuh. Tp sya sedang control emosi sekarang..It about future..x tau lah cm mna nak crta..kalau bgtau pulak private btul,sebab nie mslh family..Biar lah apa yg berlaku ..kerana smua nya bergantung kpd Tuhan..hnya dia sja yg mendengar setiap doa kta..Btw,sya dh rsa lega skrg kerana dpt shre dgn korang story sya..sebab sya lagi sedih nie,gara2 mslh fmily nie..x brpa berat tp ini berkaitan dgn maruah,pekerjaan n so on..dan sgt menyentuh hati sya..Dan pekara spt ini sya x sptutnya tau sebab sya x kan tenang dgn apa yg terjd. Tp mungkin sudah tba msa nya,dan sya harus trima..Thx guys sebab sudi baca entry sya nie..That all for today.Emm, I want to wish a happy new year to all of u..I think it not too early becoz there are 2 days left bfore 2012..ehe..Bye guys. :)

Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment