Monday, 26 December 2011

New yEar is ComiNg SooN..(2012)

Hye guys..korang apa khbr hari nie??Hope u guys sihat2 jer yer cm sya..ehehe.Oh ya,sya lama x update blog nie sebab hari tu sya bzy sebab sibuk dgn persiapan untuk menyambut Hari Krismas..Emm..okey,hari krismas adalah hari yang lama dh sya nantikan..tp hari tersebut sudah pun berlalu dan bnyk kenangan yg sya lalui..Huh~tgk lah sedar x sedar dah mau dekat tahun baru..Dan sekarang masa nya adalah sambutan tahun baru..Sya btul2 x percaya,tinggal beberapa hari lagi untuk melangkah ke tahun 2012..OMG..Bnyk pengalaman yang sya lalui pada tahun ini..Sya juga mendapat pengalaman yang baru,belajar menjadi lebih dewasa dan lebih2 lagi mendapat pelbagai ilmu pengetahuan..Tak sangka juga sya dh semakin dewasa pulak,mcm baru semalam pergi ke tadika..Siapa yg sangka,baru sekarang sya tersedar bertapa cepatnya hari berlalu..Tahun depan merupakan tahun yang sangat mencabar untuk sya kerana tahun depan sya akan menduduki peperiksaan SPM..peperiksaan yang sangat penting dan bermakna sebelum melangkah ke University..Huhu~memang takut rsanya kerana lebih dewasa,lebih banyak lah cabaran yang akan ditempuh..BeTul tak??eheh..Selain itu,sya bersyukur sangat kerana sepanjang sya berada di sekolah menengah sya tidak pernah mempunyai boyfren walaupun sekali..haha..Agak nyer sya sudah pecah record kot..haha.Btw,sikit sebanyak tidak juga menganggu proses pembelajaran sya.Juz mak terangkan jer ..bukan nye x da gerek x da perasaan kan? Memang ada perasaan juga kat someone but sometimes..eheh..tp memang x da nasb kan ,nak buat cm mna..Tp sya percaya dgn Tuhan,kerana dia lah yg menentukan s'gala2nya..Dia juga tahu mna yg baik dan mana yang buruk bagi umatnya..Kerana bagi sya buat msa nie..couple memang x brpa penting..Tapi bagi yg dh suka sma suka tuu x dpt nak buat apa2,asalkan pandai jaga diri dan jgn sampai menganggu pelajaran yer..eheh

Eh,cuba korang tgk gambar budak nie..hah~mcm nie lah situasi sya tahun dpan..Kna study hard u..Ni buat tension jer kalau keadaan mcm nie..hehe.Memang stress habis lah..tp sya harap sya dapat buat yang terbaik untuk tahun dpan..prinsip sya ialah no internet,no facebook,no television juz eat and study..haha.Korang rsa dpt ka sya buat cm tuu?? Jwpan sya adalah TIDAK..mna bolh cm tuu kan,mesti lah pandai bagikan msa..Supaya tidak stress..ehehe. GOOD IDEA from ME..XD

Nah..cuba tgk nie..study cm nie bru best..Relax,Enjoy..kan..Bukan maksud sya dgn gerk korang..tp cara mereka nie study..Inilah dikatakan Study smart..eheh..

Thx for reading,don't forget to like

1 comment:

  1. Nie lah entry ku yg paling panjang..type panjang2 pun xda guna juga..bukannya org bca..ehe

    ReplyDelete