Friday, 2 December 2011

DEsign Blog :)

Tq..kpd kwn2 sya yang ada tgk2 dan baca blog sya nie.tq guys..Apa pdapat korang tentang blog sya sekarang? oke ke? I think it better right now..sebab bnyk btul perubahan yang sya lakukan walaupun x berapa menarik katakan..tp at least simple but nice..hehe. Korang perasaan x hampir keseluruhan blog sya ni pink and purple..haha.sya pun terkejut juga..tgk2 purpple n pink,weii..begtu serasi lah..kalau korang nak tau it my favourite colour..I luv it so much..HEhe :D. Selain tu juga sya dh tukar lgu2 yg ada kt scm player sya..semua yang sya terdpt kat player sya tuu smua nya my favourite songs ..ehee..Sekali lagi tq yah..sebab singgah kat blog sya walaupun simple dan x brpa menarik..kan??hehe. Ok guys that all :D

Thx for reading,don't forget to like

1 comment:

  1. attention : blog sya dh brubah lagi.aha. hrp2 suka yer..

    ReplyDelete