Thursday, 8 December 2011

Life Is aBout Musics.

haloo..hari nie mau shre korang pasal music lah..Skrang nie kan bnyk btul genre music.,,Rsa2 nye kan,korang minat genre apa??haha ..Korang pikir lah sendiri,jgn pulak tanya sya..haha..Kalau sya kan,sya minat genre yang sentimental n pop mcm tuu laa..haha.Kalau terlalu rock cm tuu,tak bpa suka jugak..Emm,sya nak tanya korang pulak,btul ke x da music x da hidup.??haha.. I think the answer is "YES"..nak tau knapa?? Kalau kita hidup x da music sunyi lah..haha..Kadang2 music nie dapat menenangkan fikiran kta yg sedang bercelaru,perasaan yang sedang sedih.sebab tu lah kta harus bersyukur kerana ramai produser2 yg menerbitkan lagu2 yang menarik..haha. Korang ada impian x pasal music?? EMmmm..kalau sya kan,sya sangat suka bermain dgn alat music,bukan untuk famous lah tp untuk suka2 je..tp masalah nye sya blum ada kemahiran lagi..sebab nye apa susah btul x de org yg tolong ajarkan.Benda pertama yg sya ingin main adalah mestilah gitar sya..haha. SEbenarnya sya memang suka sangat main gitar..kadang2 jealous juga tgk org lain pandai main gitar..Rasa mau juga..hehe. Ngegeh btul sya nie..ehe:D..tp buat msa skrg sya masih blajar main gitar,blajar sendiri jer..haha. Harap2 suatu hari nanti sya berjaya juga..haha..Main gitar nie juz 4 fun jer..daripd itu juga tercipta lah sebuah music..btulkan?? Tu lah tak kira dimana pun kta berada music sentiasa akan ikut bersama..haha..tak caya ke? cuba lah perhatikan dri sendri dulu..Sah kah kalau x nyanyi 1 hari pun??haha..
so guys..enjoy ur life with ur musics..hehe :D

Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment