Saturday, 10 December 2011

keNa SeRang dgAn seLsema..

Hye,korang apa khabar erk?? SEbenarnyakan sya rindu sangat dgn blog sya nie..tp sya kadang2 jarang juga update blog sya nie sebab terlalu bzy..emm,kalau x mlm sya update memang x dpt larh..hehe. Sebenarnya sya x brpa sihat hari nie,sya kna serang dgn selsema..huh~ Memang teruk lah kalau kna selsema..apa2 yg nak dibuat pun x dpt..hehe..Sebenarnye td sempat juga sya main hujan,tu lah sebabnya dpt selsema..Padan dgn muka sya kan..haha :D..td sya tolong mumy sya kat kebun,eh,tba2 pulak hujan turun dgn lebat,x ada ribut x ada angin sekali gus basah..lagipun x sempat nak larikan diri sebab bnyk krta lalu lalang tyme tuu..apalagi habislah basah..Saya buat apa lagi..,buat selamba jer lah..haha bak kata pepatah "alang2 mandi biar basahkan" haha. Hui..nasib baik phone sya x kna air td..kalau tidak habis lah..x dpt nak call/msj..hehe..Okey lah korang tu jx mau sya shre hari nie,lagi pun dh mau tdo dh nie..Nanti sya shre story dgn korang lagi..okey..Take care guys..:-)

Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment