Monday, 9 January 2012

Gonna miss...

Miss..miss..miss...miss...Smua sya rindu nie..Especially , blog sya nie..Rndu btul kalau x diupdate walaupun shari..haaha..Bnyk story mau crta..tp tyme da mood mau mnaip, x da juga story nak di crta kan..haishh,apalah sya nie..eheh. Ini pun sya curi2 buka internet..eheh.Nak pecah rekod konon tak buka internet smpai seminggu..haha..Shari pun x smpai..hahah. Tp sya akan cuba juga..Kan SPM thn nie..mesti lah berkorban sedikit..Bak kata pepatah 'bersusah susah dahulu, bersenang senang kemudian'..Eh,buat esei BM pulak..haha.
Hah, slain tu jugak..sya rndu dgn kwn2 sya..Bukan nye apa,x sma klas skrg..Lg pun blok kelas sya skrg kat blok lma dulu..So,bnyk kenangan sya dgn kwn2 yg lain..X lupa jugak dgn seorang lelaki not bf lah, juz admire person jer..eheh.Dulu dia slalu jx berdiri dpan koridor kat dpan klas..skrg dia dh x da,dia dh pindah kat school lain..huh, x dpt nak tgk muka cute dia bla senyum..eheh. I miss his smile so cute..n a songs of David archualetta always remind me about him..hah,so cute..eheh. Terlebh sudah..haha
..emmm..tu sje utk hari nie..btw, utk smua kwn2 sya , I miss u guys n I hope u guys also miss me..eheh. perasan lebih Oke larh..got to go now..Bye

Thx for reading,don't forget to like

No comments:

Post a Comment